Wij gaan op een voetbalreis

Natuurlijk is het voor veel mensen al een tijd geleden sinds dat zij op vakantie zijn gegaan. Zo is het ook voor mij al erg lang geleden sinds dat ik op een lange vakantie ben gegaan buiten Nederland. Daarnaast ben ik als groot voetbalfan al te lang niet meer in een stadion geweest om mijn favoriete ploeg toe te juichen. Gelukkig bestaat er een kans om beide problemen op te lossen. Er bestaat namelijk iets zoals een voetbalreis. Een voetbalreis is eigenlijk precies wat de naam al suggereert, een vakantie met daarin een voetbalwedstrijd. Dit moet toch de droom van elke man zijn. Ik ben iets meer gaan lezen over dit onderwerp en ik raakte alleen maar positiever. Omdat ik iedereen de kans wil gunnen op een leuke vakantie vertel ik vandaag over wat een voetbalreis is en waar je dit kan boeken.

 

Vlucht, hotel, en wedstrijd

Laat ik als voorbeeld nemen de voetbalreis naar Manchester City. Het maakt niet uit of je fan bent van Feyenoord of Ajax, een wedstrijd bezoeken bij één van de grootste clubs ter wereld vindt iedereen leuk. Ook omdat Engeland steeds verder opengaat lijkt mij dit een goed voorbeeld. Als je een voetbalreis naar Manchester City boekt moet je een keuze maken voor de wedstrijd, de vlucht, het hotel, en natuurlijk de zitplaatsen. Zo plan je in één keer alles wat je nodig hebt voor jouw voetbal vakantie. Daarnaast kan je tijdens de vakantie er zelfs nog voor kiezen om andere dingen te bezoeken. Ik wil mijn reis waarschijnlijk boeken bij voetbaltravel.nl. Zij hebben namelijk ook een SGR-garantie. Dat betekent dat je altijd jouw geld kan terugkrijgen als zij door financiële problemen de voetbalreis niet kunnen regelen.

 

Eindelijk een vakantie met iets te beleven

Ondertussen zijn wij het wandelen zat geworden. Als ik op vakantie ga wil ik ook wat doen. Een voetbalreis lijkt mij echt een uitkomst. Je kan online gemakkelijk jouw hele voetbalreis plannen. Daarnaast is er vaak op de site van de aanbieder veel informatie te vinden over hoe je het beste bij het stadion kan komen en wat er rond het stadion nog meer te doen is. Voor mij wordt het een voetbalreis naar Manchester City, maar je kan ook naar andere bekende clubs toe gaan. Zo kan je ook naar Real Madrid, FC Barcelona, en Liverpool. Zo kan je met elke vakantie een fantastische wedstrijd bijwonen en ook nog genieten van de prachtige steden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *