Reistips voor het bezoek van Italië

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Italië? Of wellicht ben je nog aan het oriënteren naar de mogelijkheden en de bestemmingen in Italië. Dan kun je alvast kijken of je iets aan de onderstaande reistips hebt, wellicht zorgen deze tips ervoor dat je de knoop door kunt hakken en ervoor kiest om naar Italië op vakantie te gaan!

Kies het juiste vervoer naar Italië

Je kunt op diverse manieren naar Italië af reizen. Veel mensen kiezen ervoor om honderden of ruim duizend kilometer af te leggen met een eigen auto en hiervoor 1 of 2 dagen onderweg te zijn, met de nodige frustraties van dien. En dan hebben we het nog niet gehad over de extra kosten van de verblijven en accomodaties waar jij en je familie moeten verblijven tijdens de heen -(en terugreis) natuurlijk! De afgelopen jaren kiezen mensen daarom steeds vaker voor een vakantie waarbij ze met de familie per vliegtuig naar het land van de bestemming afreizen en hier een huurauto pakken om hun reis te vervolgen. Zo ervaar je een comfortabele heen -en terugreis en hebben jullie de flexibiliteit van een eigen auto, zodat je overal heen kunt rijden!

fly drive

Vergelijke diverse reisbureau’s voor je vakantie naar Italië

Veel reisbureaus en online aanbieders bieden reizen en fly drive Italië vakanties aan. Je doet er daarom goed aan door niet bij het eerste en beste reisbureau te boeken. Vergelijk diverse aanbieders en filter goed op de periode dat je naar Italië wilt gaan. Veel reisbureaus geven namelijk een vanaf prijs die van toepassing is op de rustige periode (bijv. april t/m juni). Het hoogseizoen (en het mooie weer!) begint in Italië pas rond eind juli/begin augustus. Vergelijk hierbij ook de voorwaarden van alle aanbieders (en die van de huurauto, als je kiest voor een fly drive vakantie).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *