Zeilboot huren bij Enjoy Sailing

Op zeilvakantie? Huur een zeilboot!

Maakt u graag zeiltochten, maar heeft u niet de tijd of middelen om een eigen boot te onderhouden? Dan is het huren van een zeilboot echt iets voor u. Van dagverhuur en bedrijfsuitjes tot complete zeilvakanties, bij Enjoy Sailing is alles mogelijk. De zeilboten van Enjoy Sailing, met als ligplaatsen Lemmer en Zeeland, zijn alle zonder vaarbewijs te huur. Wilt u binnenkort met een zeiljacht varen op het IJsselmeer, de Friese Meren of in Zeeland? Lees dan snel verder.

Met de wind in de zeilen

Veel Nederlanders zijn zo gefocust op het buitenland, dat ze niet zien hoe mooi ons eigen land eigenlijk is. Wie iets heeft met water, watersport en varen, hoeft voor een geslaagde vakantie de grens niet over. Gaat u op vakantie in een waterrijk gebied, bijvoorbeeld in de buurt van Lemmer, Friesland of Sint-Annaland, Zeeland? Huur dan een zeilboot bij Enjoy Sailing en geniet! Met de wind in de zeilen vaart u door de scheldes en binnenmeren van Zeeland, trotseert u het IJsselmeer en verkent u de Noordzeekust.

Zeilboot huren: zo werkt het

Enjoy Sailing heeft een eigen vloot van meer dan 105 zeiljachten, verdeeld over onze havens in Zeeland en Lemmer. U kunt eenvoudig een zeilboot huren via de website (zie eerdere link). Op de homepage vind u twee knoppen: “Zoek & boek in Lemmer” en “Zoek & boek in Zeeland”. Klikt u op een van deze knoppen, dan ziet u direct welke boten wanneer beschikbaar zijn. U kunt voorkeuren aangeven als aantal douches en toiletten, rolgrootzeil/lattengrootzeil, het aantal hutten en nog veel meer. Het reserveren van uw zeilboot wijst zich verder vanzelf.

Meer informatie en vragen

Voor meer informatie en vragen over het huren van een zeilboot kunt u contact opnemen met Enjoy Sailing via info@enjoysailing.nl. Fijne zeilvakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *