last minutes ibiza

Last minute vakantie naar Ibiza gezocht?


‘Waar willen we naartoe op vakantie?’ Dit is toch wel dé vraag waar men lang over kan discussiëren. Willen we naar een mooi eiland? Of willen we vooral genieten van mooie natuur? Een vakantiebestemming die aan iedereens eisen voldoet is Ibiza. Online zijn er veel last minutes Ibiza te vinden. Ibiza is een erg mooi eiland in de Middellandse Zee; een ideale vakantiebestemming dus.

last minutes ibiza

Voor iedereen een stadje

Op Ibiza zijn er diverse stadjes waar genoeg te beleven valt. Genoeg reden om online te kijken naar last minutes Ibiza dus. Voor de jongeren zal Playa d’en Bossa een ideale stad zijn. Het is dé uitgaansstad van Ibiza. Misschien ben je wel bekend met de club Ushuaia. Hier komen de grootste dj’s ter wereld zoals David Guetta. Deze stad grenst aan de hoofdstad van Ibiza, dus die is erg makkelijk te bereiken. Playa d’en Bossa wordt naast uitgaansgelegenheden ook gekenmerkt door een zandstrand van wel 2,5 kilometer lang. Ideaal om tussen het stappen door tot rust te komen.

Een ander bekend stadje is Santa Eulalia. Dit stadje beschikt over een prachtige boulevard met allemaal winkels en restaurants waar je voor redelijke prijzen van een maaltijd kunt genieten. Ook deze plaats beschikt over een strand, maar wel wat knusser dan die van Playa d’en Bossa. Deze plaats ligt wat meer afgelegen dan de grotere plaatsen, dus dit is een ideale plek om tot rust te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *