Kan je een auto huren zonder vaste hoge maandlasten?

Een auto wordt vaak omschreven als de slechtste inversting die je kunt doen. Een auto wordt namelijk bijna altijd minder waard en je dient ook geld te investeren in onderhoud. Daarnaast betaal je maandelijks een premie voor de verzekering en dien je elke drie maanden de wegenbelasting te betalen. Al met al hoge vaste lasten en niet iedereen zit daarop te wachten. Als je dit wilt vermijden, dan kun je het beste ervoor kiezen om een auto te huren bij Greenwheels. 

 

Een dagje weg met vrienden

Als je een dagje weg wilt met vrienden is het prettig om niet afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Om te voorkomen dat je daar afhankelijk van wordt, kun je een auto huren voor 1 dag. Greenwheels maakt het namelijk voor iedereen met een rijbewijs en een account mogelijk om een auto te huren. Je kunt via de app zien waar er een auto staat en eventueel alvast reserveren. 

 

Wat van abbonement neem je bij incidenteel gebruik?

Wanneer je een auto alleen incidenteel gebruikt, is het begrijpelijk dat je twijfelt om ergens een abonnement op te nemen. Echter, bij Greenwheels kun je ook kiezen voor een abonnement zonder vaste lasten. Je betaalt daarbij alleen wanneer je gebruik maakt van de auto. Het nadeel is wel dat je meer per kilometer en uur moet betalen. 

 

Met een auto van Greenwheels van station naar werk

Een auto van Greenwheels kun je ook perfect gebruiken om van het station naar je werk te rijden. Aangezien je niet een grote afstand aflegt met de auto is het stukken minder slecht voor het milieu. Daarnaast gaat het laatste stuk meestal om minder dan 10 kilometers en zit je dus niet lang in de auto. De kosten van de rit zullen daarom ook meevallen. 

 

Wat van abbonement neem je bij regelmatig gebruik?

Als je regelmatig gebruik wilt maken van een auto van Greenwheels dan kun je het beste kiezen voor het abonnement vaak. Hiervoor betaal je 25 euro per maand, maar je hoeft maar de helft per uur te betalen. Daarnaast zijn de kosten per kilometer ook lager. Als je dus geld wilt besparen op een auto van Greenwheels, dan is het abonnement vaak in deze situatie de beste optie. 

Mocht je twijfelen over de frequentie van gebruik, dan kun je ook kiezen voor een middenweg. Hierbij betaal je slechts 10 euro per maand en zit je er qua kosten ongeveer tussenin. Overigens krijg je bij elk abbonement er een goed werkende app bij. Auto huren met app is de standaard bij Greenwheels. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *