Boek Hotel Utrecht voor een bijzondere stedentrip

Utrecht, de meest centraal gelegen stad van ons land en hoofdstad van de provincie Utrecht is echt een bezoek waard. Boek een weekendje of een midweek in Hotel Utrecht en ga op ontdekkingstocht door deze schitterende stad. Hotel Utrecht is zo centraal gelegen als jij wilt. Verblijf je graag in het centrum of liever in een buitenwijk, alle opties staan nog open. In het gezellige centrum van Utrecht kun je prima terecht voor een hapje en een drankje. Je gaat gezellig op de Oudegracht zitten en kijkt naar de bootjes met mensen die voorbij varen. Natuurlijk kun je er ook zelf een bootje huren en door de grachten varen.

Hotel Utrecht is jouw uitvalsbasis

Je trekt even de stad in om, bijvoorbeeld de Dom te bezichtigen, en gaat daarna weer fijn terug naar Hotel Utrecht. Ben je moe van het met je kinderen sjouwen door het Nijntje Museum? Hotel Utrecht ligt vlakbij. Utrecht is een compacte stad waar veel te zien en te doen is. Een wandeltocht is altijd een goed idee. BIj de lokale VVV kun je hiervoor een routekaart kopen. Wil je (veel) meer weten over de oorsprong van Utrecht? Dan is een uitje naar DOMunder echt een aanrader. Deze expositie neemt je mee door de bewogen geschiedenis van maar liefst 2000 jaar Domplein.

Lekker shoppen in de mooie winkels

Shoppen in een andere stad dan die waar je altijd al naar toe gaat is altijd leuk. Je ontdekt nieuwe winkels en winkeltjes en wie weet welke koopjes je weet te scoren! Loop dan ook even binnen bij het oude postkantoor van Utrecht. Je weet niet wat je ziet! Dit postkantoor is volledig verbouwd en toch in oude glorie hersteld. Je vindt er nu een enorme bibliotheek, winkels, een auditorium en een mega-fietsenstalling. Ook horeca is hier te vinden voor als je even wilt bijkomen van wat je allemaal ziet en gezien hebt.

Utrecht en de COVID-19 maatregelen

Zoals in heel Nederland is ook in Utrecht de horeca op dit moment gesloten. Even lekker een terrasje pakken zit er nu dus even niet in. Maakt dat dat je liever een andere keer naar Hotel Utrecht gaat? Geen probleem. Utrecht staat er al jaren en zal voorlopig ook nog wel blijven. En, eerlijk is eerlijk, een stedentrip is pas goed geslaagd als je echt lekker kunt genieten. Als je geen rekening hoeft te houden met 1,5 meter afstand en je geen mondkapje hoeft te dragen. Wellicht in 2021? Schrap Utrecht vooral niet van je lijstje voor je er bent geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *