Groepsaccommodatie Overijssel

Bekijk de groepsaccommodatie Overijssel online. De foto’s op de site liegen er niet om, met een groep van 8 tot 30 personen geniet je van rust en ruimte. Het landelijke van Overijssel is toch al zo mooi, maar deze groepsaccommodatie is bijzonder mooi gelegen. Gastenboerderij Kosman heeft alle faciliteiten, zoals een sauna en hottub, en is toegankelijk voor minder validen. Vanuit de gastenboerderij zijn leuke uitstapjes te maken. Let op de site extra op de reviews, de klantenbeoordelingen liegen er niet om dat gastenboerderij Kosman een goed adres is met de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Er zijn niet alleen koeien te zien

Rond de groepsaccommodatie Overijssel is genoeg te doen. De plaats Holten zelf is het bezichtigen waard, maar in de regio is ook de Holterberg met het natuurmuseum, de Schipbeek, Bos van Daantje en Das met kikkerpad, en een Canadese begraafplaats. Een aanrader is om Deventer eens te bekijken. Die stad heeft de eenzijdige naam dat het enkel de grootste boekenmarkt heeft, in de praktijk is in Deventer veel meer te zien. Zo is museum De Waag aan de Brink in Deventer het bekijken waard. Maar ook Markelo, Zutphen en Almelo hebben hun bezienswaardigheden. Dus mocht tijdens verblijf op de gastenboerderij Kosman een dag het weer tegenzitten, er zijn uitstapjes genoeg.

Geniet van al die rust en ruimte

Rond de groepsaccommodatie Overijssel liggen de mooiste routes om te fietsen en te wandelen. Met gastboerderij Kosman als uitvalsbasis zit je gelijk in de natuur; anders dan bij een pension waarbij je eerst de bebouwde kom uit moet reizen. Rond de groepsaccommodatie tref je van alles aan. Van weilanden en ander boerenland tot bossen en vlakten. Teruggekomen van een dagje wandelen en fietsen zul je merken dat alles aan kant is. De gastvrouw heeft alles volledig verzorgd, je kunt direct genieten van de sauna en hottub. Ook een kampvuurtje maken behoort tot de mogelijkheden, verblijf op gastenboerderij Kosman groepsaccommodatie Overijssel is volledig en compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *