overnachting Venlo

De mooiste vakantie

Of je nu met zijn tweeën komt of met het hele gezin, een overnachting Venlo zal altijd een succes zijn. Niet alleen door de kamer die perfect is, maar het totaalplaatje wat het hotel heeft te bieden. Om te beginnen de regio waar het hotel ligt, met de prachtige natuur in de omgeving. Wakker worden en direct in de bossen staan, frisse lucht om even helemaal tot rust te komen. Maar dat is pas het begin van je vakantie, want er is binnen en buiten het hotel veel meer te beleven.

Keuken voor jong en oud

Bij een overnachting Venlo hoort natuurlijk ook lekker eten voor jong en oud, de keuken van Maashof.com heeft gerechten voor jong en oud. Betaalbaar eten van de hoogste kwaliteit en gerechten die altijd vers zijn, neem daarbij het prachtige uitzicht en de maaltijd is helemaal compleet. Ook in de avond is een borrel voor het slapen gaan mogelijk, in de bar van het hotel geniet je van de lekkerste dranken om de dag met een heerlijk gevoel af te sluiten. Op deze manier weet je zeker dat je zal slapen als een roosje.

overnachting Venlo

Actief na het wakker worden

Fit en uitgerust ben je wakker geworden na je overnachting Venlo, tijd om actief bezig te zijn in de prachtige omgeving van het hotel. Ga er tussenuit met een mooie wandeling, ben je een waaghals schiet dan een paar pijlen af met handboogschieten. Wat je ook leuk vind om te doen, in en om het hotel is er meer dan voldoende te doen om je vakantie tot een succes te maken. Wil je het rustig houden, dan ga je lekker op het terras zitten of in de serre. Voor ieder wat wils bij Maashof.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *