tiny house Veluw

Bijzonder overnachten op de Veluwe

Wil je bijzonder overnachten op de Veluwe? Dan zijn er tal van leuke mogelijkheden. Van luxe hotels tot schattige tiny houses en van sfeervolle vakantiehuisjes tot gezellige campings. Op de Veluwe vind je het allemaal. Het is dan ook niet voor niets dat de Veluwe één van de populairste vakantiegebieden in Nederland is. Maar waar kun je nou bijzonder overnachten op de Veluwe? Hieronder deel ik 5 leuke tips.

tiny house Veluw

Bijzonder overnachten in een tiny house op de Veluwe

Een tiny house Veluwe is wat mij betreft de ideale plek voor een bijzondere overnachting. De tiny houses liggen midden in de natuur en zijn duurzaam gebouwd. Je gaat hier even back to basic en geloof me; dat kan een mens goed doen. Heb je toch liever wat meer luxe? Dan kun je er ook voor kiezen om een tiny house op de Veluwe met hot tub te boeken. Dit is een super leuk idee voor een romantisch weekendje weg!

Overnachten in een luxe hotel op de Veluwe

Als je aan een vakantie op de Veluwe denkt, denk je waarschijnlijk niet direct aan een bijzondere overnachting in een hotel. Toch zijn er op de Veluwe een aantal luxe hotels beschikbaar die zeker het bezoeken waard zijn. Kijk bijvoorbeeld eens bij Van Der Valk Cantharel in Apeldoorn. Dit hotel heeft een mooi binnenzwembad en ligt op een prachtige locatie, midden in de natuur van de Veluwe. Houd je van lekker eten? Dan zit je hier gebakken! Want in dit hotel kun je geweldig ontbijten, lunchen en dineren. 

Bijzonder overnachten in een wellness huisje op de Veluwe

Vind je het leuk om een wellness weekendje weg te boeken? Ook dan zijn er voldoende plekken waar je bijzonder kunt overnachten op de Veluwe, zowel op de vakantieparken als in particuliere vakantiehuisjes. Persoonlijk vind ik Droompark de Zanding, vakantiepark de IJsvogel, park Berkenrhode en recreatiepark de Boshoek geweldige plekken voor een vakantie op de Veluwe. Zoek je een huisje met jacuzzi Veluwe? Dan kun je ook eens een kijkje nemen op Galekkeropvakantie.nl. 

Slapen in een boomhut op de Veluwe

Wist je dat je op de Veluwe ook kunt slapen in een boomhut? Met name voor gezinnen met kinderen is dit een super leuk idee. Klauter in de boomhut, glij naar beneden via de glijbaan en wordt wakker met een mooi uitzicht op het bos. Wil je daadwerkelijk overnachten in een boomhut op de Veluwe, dan is vakantiepark Landal Miggelenberg echt een aanrader! Is deze accommodatie volgeboekt, dan kun je kijken op Galekkeropvakantie.nl. Hier vind je een duidelijk overzicht van bijzonder boomhutten door heel Nederland.

Kamperen bij de boer Veluwe

Nog zo’n leuke plek voor een bijzondere overnachting op de Veluwe is op een boerencamping. Deze boeren geven je een kijkje in hun dagelijkse leven. Kinderen mogen helpen met het verzorgen van de dieren, terwijl de ouders genieten van een ontspannen vakantie op het platteland. Tegelijkertijd hangt er op de camping altijd een gezellige sfeer en zijn er ook nog eens luxe safaritenten te boeken. Kamperen bij de boer op de Veluwe is hoe dan ook een bijzondere ervaring. 

Waar ga jij overnachten op de Veluwe?

Zoals je ziet zijn er genoeg mogelijkheden als je bijzonder wilt overnachten op de Veluwe. Heb jij al een idee waar je een vakantie of weekendje weg wilt boeken? Deel het dan via een reactie onder dit artikel. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Bovenstaande tips zijn slechts een tipje van de sluier. Er is natuurlijk nog veel mogelijk! Voor meer inspiratie kun je terecht op de website Galekkeropvakantie.nl. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *